Beleef een geweldige herfst!

Met Smart Market beleef je deze herfst de leukste activiteiten voor jong én oud. Voor liefhebbers van wandelen, lekker eten, het buiten leven en van lekker drinken hebben wij een gevarieerd aanbod van Specials. 

Zo hebben diverse ondernemers leuke activiteiten samengesteld voor gezinnen met (jonge) kinderen. Wat dacht je van een Kabouterspeurtocht, een huifkartocht met pannenkoeken óf een escape game?!? 

Maar ook volwassenen kunnen de komende weken volop genieten van bijzonder en uniek aanbod. In diverse weekenden kunnen liefhebbers van lekker eten en lekkere wijnen deelnemen aan bijvoorbeeld een Italiaanse wijnproeverij, een Wine & Dine, een wijnproeverij, een culinair diner en noem maar op! 

Voor de 'buitenmens' zijn er ontzettend veel wandelarrangementen samengesteld van noord tot zuid Limburg. Wat te denken van een heerlijke herfstwandeling door de bossen van Vijlen, een prachtige wandeling langs de Maas in Asselt of Elsloo of steek de grens over en ga op ontdekking het de Belgische Voerstreek. Het is te veel om op te noemen, ontdek het zelf op Smart Market!


Luxe Ontbijtbuffet bij De Rousch in Heerlen
Hotel de Rousch
€15,50
Stap (of trap) & Hap De Herkenbosche
De Herkenbosche
€13,50
Stap (of trap) & Hap Panningen
Café Tinus
€11,95
temple challenge heerlen escaperoom entree puzzels spellen
temple challenge heerlen escaperoom entree puzzels spellen
Adventure Challenge! Speel, Puzzel & Ontsnap
The Temple Challenge Heerlen
€16,00
Stap (of trap) & Hap Brunssummerheide
Almhütte | Park het Plateau
€13,50
Stap & Hap in het Vijlenerbos
Restaurant Bergzicht
€13,50
High Tea | 100% Home Made
Brasserie Het Slimme Schaap
€24,50
Gulpener's Lokale Helden wandeling
Gulpener Brouwlokaal
€15,95