Speciaal voor Pasen, de Paas Specials

De ondernemers zijn creatief geweest en hebben speciaal voor het Paasweekend leuke en verrassende Specials samengesteld om te zorgen dat jij toch een leuk uitje kunt ondernemen. Uiteraard op een veilige manier én in de buitenlucht! 

Rudy's Foodtour

Rudy's Landgraaf is dé plek in Parkstad waar je heen moet voor de "Real American" keuken. Deze keer gaat Rudy ervoor zorgen dat men op Paaszondag en Paasmaandag verwend gaat worden met echte donuts, de enige echte klassieke hotdog én lekker ijs. De Food Tour start vanaf de Markt in Schaesberg en middels een op maat gemaakte wandelroute ga je op pad door het Strijthagenbeekdal. Hier heeft Rudy's zijn foodtruck geparkeerd bij het bekende Kasteel Strijthagen voor een heerlijke lunch to go. Bekijk de Rudy's Foodtour Special hier.

 

Hét Familie Uitje van D'r Eck

Het team van Café D'r Eck in Rimburg heeft voor het hele Paasweekend (zaterdag, Paaszondag en Paasmaandag) een leuk, smakelijk en actief uitje samengesteld speciaal voor ouders met jonge kinderen. Met een smakelijk aspergesoepje of broodje eiersalade op zak trek je erop uit met een op maat gemaakte Paas wandelroute van 5km. Al struinend door het bos en voorbij de rivier De Worm kom je onderweg leuke verrassingen tegen en wellicht een door de Paashaas verstopt eitje! 

Bij terugkomst ontvangt iedereen een super lekkere verrassing in de vorm van een Ice Cream Sandwich. Dit is een bolletje ijs 'verstopt' tussen twee vers gebakken koekjes van Sweet Dream Bakery. Bekijk de Special van D'r Eck hier.

 

Specials tijdens Pasen....

Ook (bijna) alle andere Specials die wij op onze website aanbieden zijn geldig met Pasen. Van een zoete wandeling in Thorn, met een extra Paasverrassing tijdens de twee Paasdagen, tot een Almwandeling in het Vijlenerbos. Bij elke Special geven wij ook de openingstijden aan tijdens het Paasweekend. Dus ontdek het zelf en trek er lekker op uit!

Fijne Paasdagen!