Wijnproeverij & Italiaans Diner verplaatst naar 23 & 24 april 2022.

Nadat afgelopen herfst, wegens overheidsrestricties, de Italiaanse Najaarsproeverij niet door kon gaan en het Italiaans Diner in aangepaste vorm moest plaatsvinden, is het nu dan eindelijk zover! 

In het weekend van 23 & 24 april 2022 staat Winselerhof helemaal in het teken van Italiaanse wijnen en lekkernijen. In de middagen is zowel op zaterdag als zondag de grote schuur omgetoverd tot een bruisende proeflocatie waar je op 'reis' kunt door de smaken van Italië. Dus proef ongelimiteerd van bijzondere wijnen uit alle windstreken van Italië en hoor het bijzondere verhaal achter deze wijnen.

De zaterdag én zondagavond zullen ook geheel in het teken staan van Italië. Dan kan men zich in Restaurant Pirandello in de watten laten leggen middels een 4-gangen diner bereidt door chef de cuisine Raoul Goovaerts. Ervaar de ware Italiaanse sferen, haar temperament en laat je verrassen door bijzonder smaken en gerechten met verse, regionale ingrediënten van hoge kwaliteit.

Wil jij erbij zijn op 23 of 24 april 2022? Klik dan hier voor meer informatie over de Italiaanse wijnproeverij of hier voor tickets voor het Italiaans 4-gangen diner.