Luxe High Tea

Deze luxe high-tea aan huis moet je geproefd hebben..... 


In één woord WAUW! Wat hebben mijn vriendinnen en ik genoten van de Luxe High Tea Verwennerij van Brasserie Nieuw Ehrenstein. Geen smakeloze, standaard ingekochte slappe hapjes. Maar super verse, bijzondere mini-gerechtjes, van hartig tot zoet. Geserveerd met Legends thee in allerlei lekkere smaken. 


Het beste van alles? Ik hoefde alleen maar vriendinnen uit te nodigen en voor heet water te zorgen. De rest wordt allemaal voor je geregeld! De high tea wordt (gratis!*) aan huis bezorgd op het door jouw afgesproken tijdstip. Zelfs een hip servies, servetjes, bestek, theeglazen, theepot… echt alles wordt meegeleverd.


Maar goed, genoeg over de geweldige service, ook het eten is pure verwennerij. We begonnen met een herfstsoep, wat in ons geval een pompoensoep was. Deze was lekker vers, warm en heel goed op smaak. Ook de quiche viel heel goed in de smaak. Ondanks dat ik geen enorme fan ben van geitenkaas heb ik ook hiervan volop genoten. Vervolgens gingen we verder met de hartige hapjes, waaronder een super lekkere krokante tortilla. We eindigde met de zoetigheden waarvan het mango dessert mijn absolute favoriet was.

Ondanks dat we niet kunnen gaan uiteten omdat de horeca helaas voorlopig gesloten moet blijven, zorgt Brasserie Nieuw Ehrenstein er echt voor dat je thuis toch het gevoel van een Luxe High Tea buiten de deur kunt ervaren.  


Kortom, ik weet waar ik mijn volgende Luxe High Tea voor thuis bestel.  

Groetjes Kelly – Kelly’s Foodstories    


* Dit is afhankelijk van waar je woont. ;) 

Ontdek het zelf