Logo

Klaar voor Samenwerking?

Waarom Smart Market?

Smart Market staat voor de beste Limburgse beleving op de leukste plekjes! Als je als gast op een samenwerkende locatie komt, dan ben je verzekerd van een gastvrije ontvangst en kwalitatieve inhoud van de op maat gemaakte beleving. Als jij net als ons gastvrijheid en kwaliteit wilt bieden om nieuwe gasten te bereiken, dan is dat een perfecte basis om samenwerking te bespreken.

Wij helpen in alles, behalve jouw core business. Zo denken we mee in de opmaak van een special, geven we advies op basis van wat een consument aantrekkelijk vindt, komen we met onze fotograaf naar wens foto’s en video’s maken, beheren we de backoffice bij vragen van gasten én koppelen we elke aankoop met onze ticketing software zodat je live kunt zien wie heeft aangekocht, wie er al is geweest en wie er nog moet komen. 

Handig toch? En zo zijn we partner in business voor de leukste & lekkerste uitjes en de meest unieke activiteiten in Limburg!

Bekijk onze video

Om een beter beeld te krijgen van hoe Smart Market werkt en hoe de samenwerking verloopt, neemt Bart je mee in ons proces!

Bekijk onze video

Om een beter beeld te krijgen van hoe Smart Market werkt en hoe de samenwerking verloopt, neemt Bart je mee in ons proces!

Stappen naar een succesvolle samenwerking

fromberg14_5ffd8790-b3cd-4063-948a-b88862994bfb

1

Kennismakingsgesprek

In dit gesprek willen we je graag beter leren kennen. Dit doen we het liefst in persoon en kan bij ons op locatie of op jouw locatie. We bespreken jouw wensen & verwachtingen, de mogelijkheden die wij bieden en de daarbij horende verwachtingen vanuit onze kant.

2

Belafspraak om Inhoud definitief te maken

Als je besloten hebt dat je graag een Special wilt plaatsen, kun je een belafspraak inplannen om de inhoud van je Special vast te leggen. Samen nemen we alle details door, zodat de Special past bij jouw zaak en bij onze website. Dit omvat de specificaties van de Special, de beste manier om deze te presenteren, maar ook de duur en financiële inrichting van onze samenwerking.

3

Samenwerkingscontract tekenen

Na het afspreken van de inhoud, krijg je een digitaal contract van ons. Dit contract bevat alle afspraken en details die we hebben besproken. Je kunt het contract online of fysiek ondertekenen en terugsturen. Dit is een belangrijke stap om alles formeel vast te leggen.

4

Fotoshoot met onze eigen Fotograaf

Om je Special er zo goed mogelijk uit te laten zien, plannen we een fotoshoot met onze professionele fotograaf. Samen kiezen we een geschikte datum en tijdstip om bij je langs te komen voor de fotoshoot. De fotograaf zorgt ervoor dat de inhoud van jouw Special er zo aantrekkelijk mogelijk uitziet!

5

Livegang Special

Na de fotoshoot verwerken we alle informatie en beelden in je Special. Hierna sturen we je preview van de webshop pagina ter goedkeuring. Na je laatste goedkeuring zetten we de Special live op onze website en andere relevante kanalen. Onze klanten kunnen nu genieten van het mooie arrangement dat we samen hebben gemaakt.

6

Verkopen realiseren & Specials inwisselen

We promoten je Special via onze e-mail marketing en betaalde advertenties op social media. Gasten bestellen via onze site en reserveren bij jou. Het enige wat jij nog hoeft te doen, is het inchecken van nieuwe gasten en ervoor zorgen dat ze een heerlijke ervaring bij jou beleven.

Hoe stel ik een goede Special Samen?

Het belangrijkste is dat de inhoud van je Special kwalitatief en uniek is. Het doel is uiteindelijk om een fantastisch arrangement neer te zetten, dus laat je culinaire creativiteit de vrije loop. Bedenk je alvast wat voor soort Special past bij jouw zaak en welke inhoud je hierbij vind passen. Om je op weg te helpen, hebben we hieronder onze verschillende Special categorieën toegelicht. Voor de uiteindelijke invulling van jouw Special denken we graag met je mee!
bg-loobook

Eten & Drinken

- Ontbijt/Lunch
- Meergangendiner
- High Tea/Beer/Wine
bg-loobook

Proeverijen

- Wijnproeverijen
- Whiskyproeverijen
- Bierproeverijen
bg-loobook

Wandelingen

- Stap & Hap
- Wijnwandeling
- Specialbier wandeling
bg-loobook

Uitjes

- Workshops
- Theater
- Escape Games

Plan nu je belafspraak!