Valentijn Verwenwandeling

Een smakelijke wandeling langs de kalkovens van Zuid Limburg..... 


In deze tijd is het ieder weekend maar weer de vraag wat we gaan doen… Al dat thuis blijven is ook niet goed voor je mentale en lichamelijke gezondheid dus even op een actieve manier wat vitamine D opsnuiven kan zeker geen kwaad! 


Mijn vriend en ik gingen er daarom lekker op uit op een mooie zaterdag ter ere van Valentijnsdag. We begonnen om 11 u bij de Bernardushoeve in Mingersborg bij Ubachsberg. Bij de Bernardushoeve konden wij namelijk via Smart Market de Valentijn Verwenwandeling uitproberen. Hier werden we hartelijk ontvangen en kregen er onze lekkere en zeer uitgebreide lunchpakketten mee. We konden kiezen uit verschillende wandelroutes en kozen om de Kalkovenroute te lopen en gingen op pad om de omgeving van Ubachsberg en een aantal kleinere gehuchten te ontdekken zoals Mingersborg en de Huls. Het was genieten geblazen van alle prachtige vergezichten die ons Zuid-Limburgs landschap te bieden heeft. 


Langs de route lagen veel mogelijkheden om even te pauzeren en te genieten van de lunch. Omdat er zo veel verschillende broodjes, sandwiches, wraps, zoete lekkernijen en zelfs een flesje bubbels bij zaten, zijn we meerdere keren onderweg gestopt. Lekker op het gemak dus. ;) 

Ga er ook lekker op uit en ontdek (opnieuw) je eigen omgeving onder het genot van al dat lekkers dat er te krijgen is in de omgeving! 

  

Groetjes Kelly – Kelly’s Foodstories