Banners_kerstlanding_10
Geniet van jouw cadeau!
bg-loobookIn ons allemaal huisvest een Bourgondiër!

 Wij houden van smakelijk eten op bijzondere plekjes, om heerlijk erop uit te trekken in ons prachtige Limburgse land en samen te genieten van mooie momenten. Met deze traktatie van Vivantes kun je vanaf nu gaan genieten van deze belevingen in Limburg! Ontdek zelf het uitgebreide assortiment en geniet samen met je partner, familie of vrienden en beleef!

In ons allemaal huisvest een Bourgondiër!

Wij houden van smakelijk eten op bijzondere plekjes, om heerlijk erop uit te trekken in ons prachtige Limburgse land en samen te genieten van mooie momenten. Met deze traktatie van Vivantes kun je vanaf nu gaan genieten van deze belevingen in Limburg! Ontdek zelf het uitgebreide assortiment en geniet samen met je partner, familie of vrienden en beleef!
EVZG

Doneer aan Stichting Éngele van Zitterd-Gelaen!

De Éngele van Zitterd-Gelaen ondersteunen gezinnen die de eindjes niet meer aan elkaar kunnen knopen. Dit doen ze in de vorm van maaltijden, begeleiding naar diverse instanties maar ook met kleding en huisvesting. Vul het onderstaande formulier in, dan doneren wij namens Vivantes de waarde van jouw cadeaubon aan Stichting Éngele van Zitterd-Gelaen. Je hoeft alleen je naam, het bedrag dat je wilt doneren en je cadeauboncode in te vullen.

Doneer aan Stichting Éngele van Zitterd-Gelaen!

EVZG
De Éngele van Zitterd-Gelaen ondersteunen gezinnen die de eindjes niet meer aan elkaar kunnen knopen. Dit doen ze in de vorm van maaltijden, begeleiding naar diverse instanties maar ook met kleding en huisvesting. Vul het onderstaande formulier in, dan doneren wij de waarde van jouw cadeaubon namens Vivantes aan Stichting Éngele van Zitterd-Gelaen. Je hoeft alleen je naam, het bedrag dat je wilt doneren, en je cadeauboncode in te vullen.

Veelgestelde vragen

Hoe gebruik ik mijn cadeaubon?

Heel eenvoudig! Zoek een Special uit die je leuk vind, voeg deze toe aan je winkelwagen en vul bij het afrekenen je cadeauboncode in bij het invuldveld "kortingscode of cadeaubon". Klik vervolgens op toepassen om je cadeaubon te gebruiken. Hierna kun je de normale stappen voor het afrekenen doorlopen.

Waar vind ik mijn cadeauboncode?

Je cadeauboncode is te vinden op de cadeaubon die je in de post hebt gekregen. Deze staat aan de binnenzijde van de bon, op de linkerkant, in de rechter onderhoek.

Ik ben mijn cadeaubon kwijt, wat moet ik doen?

Maak je geen zorgen. Stuur ons een berichtje via het onderstaande contactformulier, dan kunnen we jouw unieke cadeauboncode opzoeken en deze via email naar je verzenden.

Ik heb een Special gekocht, hoe kan ik deze gebruiken?

Na het afrekenen heb je van ons twee mails ontvangen, één bestelbevestiging en één mail met je tickets. Als je in de mail met de tickets een ticket aanklikt krijg je een pagina met een QR code en reserveringsinstructies te zien. Als je al weet wanneer je je Special wil gebruiken, maak dan een reservering aan de hand van de instructies op het ticket. Je hoeft nu alleen nog maar de QR code van het ticket te laten scannen als je bij de horecazaak van je gekozen Special binnen komt.
De waarde van de cadeaubon is lager dan de waarde van de bestelling. Kan er een andere betaalmethode gebruikt worden?
Ja, indien de waarde van de cadeaubon niet toereikend is om de bestelling te betalen zal worden gevraagd gebruik te maken van een extra betaalmethode zoals iDeal om het resterende bedrag mee te betalen.
Kan de cadeaubon voor meerdere bestelling gebruikt worden?
Ja, het tegoed van de cadeaubon kan voor meerdere bestellingen gebruikt worden. Het is niet verplicht om de totale waarde in één keer te besteden. De restwaarde blijft geldig zolang de vervaldatum niet verstreken is. (3 jaar na uitgifte)
Wat is het saldo van mijn cadeaubon?
Het saldo van de cadeaubon kun je hier bekijken.
Wat gebeurt er met mijn cadeaubontegoed als ik dit doneer aan Stichting Éngele van Zitterd-Gelaen?
Nadat je het formulier invult om de cadeaubon te doneren controleren wij je gegevens en boeken we de gekozen waarde van jouw cadeaubon af. De donaties worden allemaal bijgehouden, waarna op periodieke basis de gezamenlijke waarde van de gedoneerde bonnen door ons overgemaakt wordt aan Stichting Éngele van Zitterd-Gelaen.
Kan ik ook een deel van mijn cadeaubon doneren?
De maximale hoogte van de donatie hangt af van het tegoed op de cadeaubon. Je kunt ervoor kiezen om een deel van de cadeaubon zelf te besteden en een deel te doneren, maar het is ook mogelijk om het volledige tegoed te doneren.
Iets niet duidelijk?

Stel hier je vraag

Contactinformatie

  • Info@smart-market.nl

  • 043 - 763 07 00

    (ma t/m vr tussen 09.00 -17.00 uur)
  • Chat

    Linksonder via de chat button

Volg ons: