Benefietlunch met een (h)eerlijk gevoel!

Benefietlunch met een (h)eerlijk gevoel! Op 22 januari 2023 organiseert Winselerhof een bijzondere lunch om bij te dragen aan de Ronald McDonald Kindervallei in Valkenburg. 

De Kindervallei is een vakantiehuis van het Ronald McDonald Kinderfonds. Zij zorgen er met 110 vrijwilligers voor dat gezinnen met een zorgintensief kind kunnen genieten van een vakantie in een aangepaste omgeving. Om deze vakanties mogelijk te maken hebben zij niet alleen vrijwilligers nodig, maar ook sponsoren. 

Winselerhof heeft de ambitie om met deze lunch voor 16 gezinnen een aangepaste vakantie mogelijk te maken. Daarom zal zij samen met vaste partners de gehele lunch volledig kosteloos organiseren. Jouw bijdrage aan de lunch komt dus 100% ten goede aan de Kindervallei en dus deze gezinnen. 

De wijnpartners van landgoed Winselerhof Mario Tertschnig Wine en Vinissimo zullen hun frisse aperitief en mooiste wijnen inzetten. Ciao Tutti als Italië expert vertelt over de streken en haar typische gerechten. De wijnen en gerechten zijn dan ook volledig op elkaar afgestemd. Eclair gebak zorgt voor een passende afsluiting. En The Entertainment Company is partner voor de volledige audiovisuele ondersteuning. Daily Fresh Food verzorgt de beste producten zodat het keukenteam van Winselerhof dit kan omtoveren tot een passievolle lunch zoals je deze mag verwachten van chef de cuisine Raoul Govaerts en zijn team. 

De zintuigen worden niet alleen geprikkeld met smaken, maar ook met de sfeervolle muziek van diverse Italiaanse en Limburgse artiesten met o.a. Joost Meijs & Floor Bosman met begeleiding van Raymond de Laruelle en Giuseppe & Gaetano. 

En zo beleven we samen een sfeervolle en smaakvolle middag met een goed gevoel.  

Gun jij jezelf en de Kindervallei deze lunch?