Meer weten over Smart Market?

Heb je even? Wij vertellen graag over ons!

Smart Market is in juni 2020 gestart met het verkopen van 'Specials'. Vóór 2020 was Smart Market een besloten horeca community waarbij ondernemers, of leidinggevende medewerkers, onderling kennis deelden en digitaal met elkaar in verbinding stonden. Én dat is nog steeds het geval. En....

Toen kwam C…(orona). Uit een moeilijke periode, kun je iets moois halen, zo blijkt! We hebben snel geschakeld met de ondernemers binnen Smart Market om positief het verschil te kunnen maken om bij te dragen in rendement.

We realiseerden ons dat online zichtbaar zijn en een uniek aanbod de enige manier waren om het verschil te kunnen maken. Het unieke karakter was en is van enorm belang. Door je te richten op iets dat je narmaal niet aanbiedt, hoef je niet in te zetten op korting, maar wel op kwaliteit, gastvrijheid en beleving.

De Specials zijn 'geboren' vanuit de community zelf. Het idee was en is nog steeds om leuke arrangementen, échte belevenissen, met ondernemers samen te stellen en deze online te promoten bij het grote publiek. De kracht van samenwerken is in de afgelopen jaren steeds belangrijker geworden en onmisbaar voor elke ondernemer.

Waarom Specials en geen deals? Het aanbod op Smart Market moet speciaal zijn voor de consument én voor de ondernemer. Zo leg je de focus op het unieke product. De ondernemer is bereid een stapje extra te zetten en zo de consument ook echt te verrassen. Een duurzame relatie tussen de ondernemer en de gast is geboren!

Ben je ondernemer en wil je ook samenwerken?

Waar staat Smart Market voor?

De beste belevingen
op de leukste plekken
dat is Smart Market!

Ervaringen om te delen

★★★★

"Super leuke arrangementen bij ons in de buurt. Hier heb ik al vaker gebruik van gemaakt."

Lisanne
Kerkrade
★★★★★

"In de herfstvakantie zijn we op pad geweest met ons gezin met de kabouterwandeling van Brasserie HeerluX, super geregeld!"

Bert
Sittard
★★★★

"Laatst bij de Brouwersplaats in Venlo geweest. Super leuke bierproeverij via Smart Market gekocht."

Rutger
Venray
★★★★★

"Van de zomer 2x gebruik gemaakt van het fietsarrangement bij Tinus in Panningen."

Andrea
Roggel
★★★★★

"Top service toen wij bij Gasterij Terborgh waren in Schinnen. Heerlijke Stap & Hap Specials, we gaan binnenkort in Elsloo gebruik maken van de wandel Special."

Christy
Beek
★★★★★

"Voor mijn verjaardag gaan eten bij de Bali Bar in Maastricht. Super leuke verrassing."

Glenn & Lydia
Meerssen

Waar zijn wij gevestigd?

Het hoofdkantoor van Smart Market is gevestigd in Maastricht. Ook wel het kloppend hart van de onderneming. Vanuit deze plek verzorgen wij (bijna) alles. Maar je kunt ons ook vinden in de net zo gezellige en Bourgondische stad Eindhoven.

Samenwerkingspartners

Naast de ruim 200 aangesloten horecabedrijven werken wij ook samen Wandelgids Zuid-Limburg, Rally Experience, Coöperatie Land van Kalk & Rally Evenementen.

wandelgids zuid limburg
rally evenementen
rally experience