Klaar voor samenwerking?

bg-loobook

Klaar voor samenwerking?


Direct contact

Hét platform voor de beste belevingen in Limburg

Smart Market staat voor de beste Limburgse beleving op de leukste plekjes! Als je als gast op een samenwerkende locatie komt, dan ben je verzekerd van een gastvrije ontvangst en kwalitatieve inhoud van de op maat gemaakte beleving. Als jij net als ons gastvrijheid en kwaliteit wilt bieden om nieuwe gasten te bereiken, dan is dat een perfecte basis om samenwerking te bespreken.

Wij helpen in alles, behalve jouw core business. Zo denken we mee in de opmaak van een special, geven we advies op basis van wat een consument aantrekkelijk vindt, komen we met onze fotograaf naar wens foto’s en video’s maken, beheren we de backoffice bij vragen van gasten én koppelen we elke aankoop met onze ticketing software zodat je live kunt zien wie heeft aangekocht, wie er al is geweest en wie er nog moet komen. 

Handig toch? En zo zijn we partner in business voor de leukste & lekkerste uitjes en de meest unieke activiteiten in Limburg!
MicrosoftTeams-image_6

De voordelen van samenwerken met Smart Market

  • Krachtig netwerk van Limburgse ondernemers

  • Groot bereik door de hele provincie

  • Beleving van de gast staat voorop!

Zij gingen je voor

Smart Market zorgt ervoor dat onze speciaalbieren bij een bredere doelgroep onder aandacht worden gebracht. De combinatie maken met andere ondernemers, zorgt voor een mooie wisselwerking tussen verschillende bedrijven, hun eigen klanten en de nieuwe klanten die via Smart Market bereikt worden.

Wim Eussen

Brouwerij Rolduc

Smart Market biedt ons een platform waarop wij onze evenementen zoals wandelingen en proeverijen bij een voor ons niet bekend publiek kunnen vermarkten. We kijken samen met Smart Market in de aanloop naar de evenementen naar hoeveel gasten er aangemeld zijn en of we meer acties kunnen ondernemen. Hun kunde kennis is uitstekend en de samenwerking is zeer prettig en succesvol.

Nina Wirtz

Winselerhof

Ik vind Smart Market een partner die nadenkt over arrangementen die gunstig zijn voor de ondernemer en aantrekkelijk voor de consument. Via Smart Market hebben wij ook nieuwe zakelijke connecties gemaakt en heeft het onze zaak een hoop nieuwe gasten opgeleverd, die ons nu regelmatig bezoeken.

Jeremy Denne

Café D'r Eck

Veelgestelde vragen

Hoe kan ik een Special plaatsen?

Heel eenvoudig! Neem contact met ons op en wij kijken samen naar de mogelijkheden. Maar bedenk je alvast het volgende:
- Wat wil ik gaan verkopen?
- Is mijn aanbod uniek? 
- Welke gasten wil ik bereiken? 
- Kan ik de gast verrassen?

Wat doet Smart Market dan precies voor mij?

- Wij denken mee in de opzet van een Special.
- Wij maken de Special op in tekst en beeld. 
- Wanneer nodig komen wij op locatie fotograferen.
- Wij plaatsen de Special op onze website en zetten de juiste marketing tools in om de consumenten te verrassen met jouw aanbod.
- Wij verzorgen de tickets en het betaalproces en jij krijgt een digitaal dashboard om live mee te kijken in de verkopen van je Specials.

Wat vragen wij?

Inzet, gastvrijheid en het beste beentje voor om consumenten oprecht te willen verrassen met dat unieke aanbod.
No cure = no pay. Verkopen we niets, dan betaal je ook niets. Onze kosten worden achteraf verrekend, máár vooraf afgestemd.

Mag iedereen zich aansluiten?

Aansluiten bij Smart Market kan alleen als gastvrijheid, kwaliteit en beleving belangrijke pijlers zijn in jouw onderneming.

Samenwerken?

Laten we kennismaken!

Liever persoonlijk contact met Bart?

  • b.janssen@smart-market.nl

  • 043 - 763 07 00

Linkedin_foto_Bart