Sfeer verslag Food Rally Zuid-Limburg

Tijdens het laatste weekend van April gingen de eerste rally rijders van start tijdens de Food Rally georganiseerd door Rallyevenementen. Met maar liefst 8 Bourgondische tussenstops bij 8 verschillende ondernemers beleefden zij een uitdagende en smakelijke navigatietocht door de heuvels en dalen van Zuid-Limburg. 

In het ochtend uur meldde de eerste deelnemers zich bij de start van de rally bij Black Label Hotel in Valkenburg en werden zij ontvangen door de organisatie waar een korte briefing volgde en het routeboek werd overhandigd. Ook werden zij hier al in de watten gelegd met de eerste versnapering door het team van Black Label. Na een kort foto moment bij de Photobooth ging de focus naar het routeboek en begonnen de deelnemers aan een ontspannend maar competitief uitje waarbij na elke etappe een heerlijke lekkernij volgde bij een van de tussenstops. 

De 8 Bourgondische tussenstops waren bij: Black Label Hotel Valkenburg, Mareveld, Brasserie Lodge, Slagerij Kusters (Foodtruck), Brasserie Nieuw Ehrenstein, Brasserie Heerlux (Foodtruck), Rudy's Diner, Auberge de Smockelaer.

Bekijk de foto's en proef de sfeer zelf!