Banners_kerstlanding_10
Warme feestdagen en de beste wensen voor 2024!
bg-loobook

Fijne feestdagen en een gelukkig nieuwjaar!


Geniet van mooie momenten en van elkaar

Beste collega,
De kerstperiode is een moment om terug te blikken maar ook om vooruit te kijken naar de toekomst. 2023 was op meerdere vlakken een energiek jaar waarin MET ggz zich als organisatie op veel vlakken verder heeft ontwikkeld en verbeterd. Met vertrouwen kijken we vooruit naar het komende jaar dat zich ook kenmerkt door nieuwe plannen en ideeën. Maar in deze tijd staan we vooral stil bij onze waardering voor jouw harde werk, creativiteit en toewijding. 

Bedankt voor jouw inzet in het afgelopen jaar!
Mede dankzij jou hebben we een positief jaar achter de rug en kijken we met vertrouwen uit naar het nieuwe jaar. We wensen jou en je dierbaren een fijn kerstfeest, een prachtige afsluiting van 2023 en veel geluk en gezondheid in het nieuwe jaar.

Mede namens het Directie Team
Anja Pijls, Raad van Bestuur

Ontdek de leukste Specials door heel Limburg!

Veelgestelde vragen

Hoe gebruik ik mijn cadeaubon?

Heel eenvoudig! Zoek een Special uit die je leuk vind, voeg deze toe aan je winkelwagen en vul bij het afrekenen je cadeauboncode in bij het invuldveld "kortingscode of cadeaubon". Klik vervolgens op toepassen om je cadeaubon te gebruiken. Hierna kun je de normale stappen voor het afrekenen doorlopen.

Waar vind ik mijn cadeauboncode?

Je cadeauboncode is te vinden op de cadeaubon die je in de post hebt gekregen. Deze staat aan de binnenzijde van de bon, op de linkerkant, in de rechter onderhoek.

Ik ben mijn cadeaubon kwijt, wat moet ik doen?

Maak je geen zorgen. Stuur ons een berichtje via het onderstaande contactformulier, dan kunnen we jouw unieke cadeauboncode opzoeken en deze via email naar je verzenden.

Ik heb een Special gekocht, hoe kan ik deze gebruiken?

Na het afrekenen heb je van ons twee mails ontvangen, één bestelbevestiging en één mail met je tickets. Als je in de mail met de tickets een ticket aanklikt krijg je een pagina met een QR code en reserveringsinstructies te zien. Als je al weet wanneer je je Special wil gebruiken, maak dan een reservering aan de hand van de instructies op het ticket. Je hoeft nu alleen nog maar de QR code van het ticket te laten scannen als je bij de horecazaak van je gekozen Special binnen komt.
De waarde van de cadeaubon is lager dan de waarde van de bestelling. Kan er een andere betaalmethode gebruikt worden?
Ja, indien de waarde van de cadeaubon niet toereikend is om de bestelling te betalen zal worden gevraagd gebruik te maken van een extra betaalmethode zoals iDeal om het resterende bedrag mee te betalen.
Kan de cadeaubon voor meerdere bestelling gebruikt worden?
Ja, het tegoed van de cadeaubon kan voor meerdere bestellingen gebruikt worden. Het is niet verplicht om de totale waarde in één keer te besteden. De restwaarde blijft geldig zolang de vervaldatum niet verstreken is. (3 jaar na uitgifte)
Wat is het saldo van mijn cadeaubon?
Het saldo van de cadeaubon kun je hier bekijken.
Iets niet duidelijk?

Stel hier je vraag

Contactinformatie

  • Info@smart-market.nl

  • 043 - 763 07 00

    (ma t/m vr tussen 09.00 -17.00 uur)
  • Chat

    Linksonder via de chat button

Volg ons: